Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü’nün engelli izcileri katıldıkları sosyal aktivitelere bir yenisini daha ekledi.

Tenis eğitmeni Erhan Akgün tarafından tenis eğitimi verilen engelli izciler, hiçbir konuda engel tanımadıklarını bir kez daha kanıtladı.

Mimaroba Türkan Saylan Spor Salonu’nda tenis derslerine katılan Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü üyeleri, daha önce pek çok spor branşından ortaya koydukları başarılı performanslarını tenis sporunda da gösteriyor.

Büyükçekmece’de engel yok!

Engelli izcileri sık sık ziyaret ederek sağlık durumları ve ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece’de ikamet eden dezavantajlı kardeşlerimizi her zaman sosyal yaşamın ayrışmaz parçası olarak görüyoruz. Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü üyeleri bunun en güzel örneğidir. Daha önce pek çok alanda gösterdikleri başarılı çalışmalara tenis sporunu da eklediler. Tenis hocamız dezavantajlı çocuklarımızla birebir ilgilenerek eğitim veriyor. Çok keyif aldıklarını gördüm. Onların yüzleri güldüğü zaman ben de mutlu oluyorum. Her zaman yanlarındayım” ifadesini kullandı.