Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp seçimden önce vermiş olduğu sözleri teker teker yerine getirmeye devam ederek her geçen gün Vize halkının sevgisini ve sempatisini alıyor. Vize’ye mesire ve kamp alanı kazandırmak için yapılan girişimlerde sonuç alan Belediye Başkanı Ercan Özalp ile Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin geçtiğimiz gün protokol imzaladı.

Trakya Kalkınma Ajansı’nın 2019 yılı Turizm Geliştirilmesi ve Çeşitlendirilmesi Mali Destek programı kapsamında Vize Belediyesi tarafından hazırlanıp projelendirilen “İnce Koru Mesire Alanı Düzenlemesi” Trakya Kalkınma Ajansı tarafından onaylanan projeler arasında yer aldı.

İmzalanan protokolden sonra açıklama yapan Belediye Başkanı Özalp şunları söyledi; “Göreve başladığımız günden beri Vize İlçemiz için neyi nasıl daha güzel yaparız diye çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnce Koru Mesire Alanı Düzenlemesi projemizi de en ince ayrıntısına kadar projelendirip Trakya Kalkınma Ajansımıza sunduk ve gerekli onayı aldık. Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreterimiz Sayın Mahmut Şahin’e ve projemizde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Biz ilçemiz için gece, gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.