Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sahada aktif çalışan, vatandaşla birebir iletişim halinde olan temizlik, kent estetiği, ilaçlama, yol yapım ve bakım gibi çalışmalar yürüten personeli, artık tek tip kıyafetle hizmet vermeye başladı.

Personel kıyafetine getirilen yeni düzenleme ile vatandaşlar artık Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını daha kolay kontrol edebilecek. Vatandaş, mahallesinde, caddesinde veya sokağında Büyükşehir Belediyesi’nin nasıl ve ne zaman çalışma gerçekleştirdiğini takip edebilecek.

“Mersin Hep Güzelsin”li kıyafetler

Aynı renk tek tip kıyafetler Zabıta Dairesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi, Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi, Park ve Bahçeler Dairesi, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, Fen İşleri Dairesi, Ulaşım Dairesi ile Mezarlıklar Dairesi Başkanlıklarının sahada görev yapan çalışanlarını kapsıyor. Bu dairelerin saha çalışanları üzerinde “Mersin Hep Güzelsin” yazısının yer aldığı turuncu renkte kıyafetler ile görev yapmaya devam edecek.

Ulaşım Dairesi ve Zabıta Dairesi Başkanlığı’nda şoför olarak görev yapan personel ile Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi’nde görev yapan cerrahi ekibin kıyafeti ise farklı renkte olacak.