CHP Kartal İlçe Belediye Başkanı Efendi Argunşah, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in eşi Sibel Yüksel'in koronavirüs teşhisi ile karantinada olduğunu açıkladı. Argunşah, Başkan Gökhan Yüksel'in de kendi evinde 15 günlük karantinada olduğunu ifade etti.

CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in eşi Sibel Yüksel'in koronavirüs teşhisi ile karantinada olduğunu açıkladı.

Argunşah, Başkan Gökhan Yüksel ile ilgili herhangi bir koronavirüs teşhisi olmamasına rağmen kendi evindesini 15 günlük karantinaya aldığını ifade etti.

Kartal ilçesinde bulunan Esnaf Odası temsilcileriyle bir araya gelen ve esnafın sorunlarını dinleyen Chp Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah basın mensuplarının sorusu üzerine, Başkan Gökhan Yüksel'in sağlık durumu ile ilgili yapılan spekülasyonlara cevap verdi.

Efendi Argunşah yaptığı açıklamada, "Başkanımızın eşi Sibel Yüksel'e koronavirüs teşhisi konulmuştur ve evinde karantina altındadır. Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel ise koronavirüs teşhisi konulmamasına rağmen önlem olarak kendi evinde 15 gün karantinada kalma kararı almıştır" ifadelerini kullandı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel

 

Kaynak: Gazete Ayna