Halk TV'de Gökmen Karadağ ile Açıkça programına bağlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun, hastanede tedavi altında olan Ekrem İmamoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.

Ongun, başkan İmamoğlu'nu hastanede ziyaret ettiğini söyleyerek, "Başkanımız gayet iyi. Hastaneye ilk gittiği zaman 38.3 ateşi 37'li seviyelere inmiş durumda" dedi.

İmamoğlu'nun odasında egzersiz yaptığını ifade eden Ongun, "Herhangi bir sorunu bulunmuyor, zaten tedavisine de başlandı" dedi.

İstanbul'daki bütün belediye işlerinin devam edeceğini ve takibinin gerektiğini belirten Ongun, İmamoğlu'nun bütün işleri online olarak takip edeceğini belirtti ve "Hastaneden online olarak bütün toplantılara katılacak. Başkanımızın sağlık durumu gayet iyi." dedi.

"Başkanımızın müjdesi var"

Murat Ongun, 28 Ekim'de hizmete başlayacak Mecidiköy-Mahmutbey metrosunun açılışına katılamayacak olan Ekrem İmamoğlu'nun salı günü bir müjde açıklayacağını söyledi.

Ongun şöyle dedi:

"Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu 28 Ekim günü hizmete başlayacak. Sayın başkan açılışı yapacak ve 2 gün ücretsiz olacaktı. Ama başkanımızın bir müjdesi var. Salı günü kendisi açıklayacak."