Ardahan Belediyesi, ENKA İnşaat Sanayi A.Ş. ile öncülüğünde yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında Milli Ağaçlandırma Günü etkinliği düzenledi. 400 ladin ağacı Kura Nehri ile Ardahan Kalesi Surları arasında toprakla buluşturuldu.

CHP’li Ardahan Belediyesi, Milli Ağaçlandırma Günü etkinliğiyle ladin ağacı dikimini gerçekleştirdi. Etkinliğe Belediye Meclis Üyeleri, Birim Amirleri, üniversite öğrencileri, TEMA Gönüllüleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar ve çocuklar yoğun katılım gösterdi. 

Yaşama en büyük katkı ağaçlandırmadır

Sürekli olarak tahribata uğrayan yeşil alanların doğal yaşamda yarattığı olumsuz etkinlikleri önlemek için ağaçlandırma çalışmalarını sürdürecek olan Ardahan Belediyesi, “yaşama en büyük katkı ağaçlandırmadır” sloganıyla sezonun son ağaç dikimini gerçekleştirdi. 

ENKA İnşaat Sanayi A.Ş.’nin sürdürülebilirlik stratejisi çerçevesinde Ardahan Belediyesi ile ağaçlandırma çalışmalarının devam ettirileceği, çevrede oluşan olumsuz etkilerin azaltılması için yeni projelerin de geliştirileceği belirtildi.

Etkinlikte Ardahan Belediyesi tarafından ENKA İnşaat Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu adına ÇGS Kıdemli Mühendisi Candaş Gülçiçek’e teşekkür plaketi takdim edildi. Belediye tarafından yapılan açıklamada Kalite, ÇGS, Bütünlük ve Sürdürülebilirlik Direktörü Onur Kaya ve firmanın tüm yetkililerine Ardahan’a  katkıları için teşekkür edildi.