İki yıl içinde geçirdiği 55 operasyonun ardından ilk adımını atan ve fizik tedavi süreci devam eden 7 yaşındaki mucize çocuk Azra ve Tekgöz ailesi, bu süreçte kendilerine destek olan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ezilen bacağının tedavi edilmesi için iki yıl boyunca geçirdiği ağır ameliyatların ardından ilk minik adımlarının mutluluğunu yaşayan küçük çocuk, sevincini ve hayallerini Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile paylaştı.

Azra’nın Fizik Tedavi Sürecine Kartal Belediyesi’nden Lojistik Destek

Balerin olma hayalinin olduğunu ve daha sonra öğrenci yetiştirmek istediğini anlatan Azra’ya hayallerinden asla vazgeçmemesini söyleyen Başkan Gökhan Yüksel, bu konuda her zaman yanında olacağını belirterek: “Bugün seni ve kıymetli aileni ağırlamaktan çok mutlu oldum, çok güzel bir haberi paylaşmak için buraya geldin, seni bu kadar sağlıklı gördüğüm için ayrıca çok mutluyum. Çok güzel hayallerin var. Bunu gerçekleştirmen için bir ağabeyin olarak her türlü desteğe hazırım. Ama fizik tedavi sürecini çok önemsiyorum, öncelikle ona odaklanalım. Bundan sonra Sağlık İşleri Müdürlüğümüzdeki ablaların, ağabeylerin senin fizik tedavi merkezine gidiş gelişlerinde yanında olacak. Fizik tedavinin olduğu haftanın 3 günü seni evinden alacak, merkeze ulaştıracak ve ardından evine sağ salim yetiştirecekler. Sende mucizeler çok, bu süreci de başarılı bir şekilde atlatacaksın ve daha sonra hayallerine odaklanacağız.” Dedi.