Burhaniye Belediyesi son zamanlarda Balıkesir genelinde vaka sayılarının artmasından kaynaklı “önce sağlık” diyerek pandemi denetimlerini yoğunlaştırdı. İş yerlerinde maske, mesafe ve hijyen denetimleri yapan Zabıtalar, Covid için ayrıca 14 kurala yönelik kontrolleri de yapmaya devam etti.

İlçe de özellikle insan yoğunluğunun çok olduğu alan ve iş yerlerin de titizlikle çalışmalar yapan ekipler, halkın başta sağlık, huzur ve güveni noktasında uyulması gereken kuralları uyguluyor.

Aralıksız denetim ve uyarı noktasında işlemler yapan Burhaniye Belediye Zabıtası vatandaşları her ortamda denetleyerek, pandemi kurallarına uymaları yönünde uyarıyor. Halk sağlığı noktasında öncelikli olarak aralıksız çalıştıklarını ifade eden Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Pandemi döneminde Covid virüsünün yayılmasını önlemek adına gerek Zabıta gerek, sağlık gerekse de temizlik işleri müdürlüklerimiz özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Halk sağlığı noktasında taviz vermeden denetimlerimiz devam ediyor” dedi.