Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 29’uncu Uluslararası İstanbul Plastik Endüstri Fuarı (Plast Eurasia İstanbul 2019) açılış törenine katıldı.

1087 firmayı ağırlayan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi bu yıl 29’uncu Uluslararası İstanbul Plastik Endüstri Fuarı’na kapılarını açtı.

Fuara 103 ülke katıldı

103 ülkenin katıldığı fuarda plastik makineler, ısı ve kontrol cihazları, plastik ve ambalaj teknolojisi, kalıp, geri dönüşüm, hammadde ve kimyasal alanlarında en son teknolojiler ve yenilikler sergilendi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Yardımcısı Hasan Büyükdede ve TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal ile birlikte fuar açılışını gerçekleştiren Başkan Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece 29’uncu Uluslararası İstanbul Plastik Endüstri Fuarı’na kapılarını açtı. Teknolojiyle ilgilenen vatandaşlarımız için faydalı bir fuar. Plastik sektörüne dair merak edilen her şey bu fuarda yer alıyor. Yüzlerce ülke şuan bu fuarda. Katılmak isteyen vatandaşlarımız 7 Aralık’a kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ni ziyaret edebilir” dedi.