Şişli Belediyesi, başta sağlık çalışanları, hasta yakınları ve emniyet mensuplarına verdiği desteğe Ramazan ayında da devam ediyor. Şişli Belediyesi, Sodexo A.Ş ve globalde desteklediği Stop Hunger Organizasyonu katkılarıyla ‘Sahurda Çorba ve Tatlı Dağıtımı’ programını hayata geçirdi.

2 gün boyunca Stop Hunger gönüllüleri ile birlikte Şişli Belediyesi’nin aşevi personeli tarafından sahur saatinde, gece 01.00-03.00 saatleri arasında, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi bahçelerinde bekleyen hasta yakınları, nöbette olan sağlık personeli ve emniyet mensuplarına yönelik 500 kişilik çorba ve tatlı dağıtımı gerçekleştirildi.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de Stop Hunger gönüllüleri ve Şişli Belediyesi’nin aşevi personeli ile birlikte 7 Mayıs sahur saatinde Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’nde çalışan sağlık personeli ve hasta yakınlarına çorba dağıtımında bulundu.