Pandemi sürecinde gelirlerin düşmesine rağmen bu seneki asfalt hedefini 145 bin 500 ton olarak belirleyen ve sokakları bir bir asfaltlayan Çankaya Belediyesi, Çayyolu bölgesinde çalışmalarını sürdürdü.
Asfalt üretim merkezinde kendi işçisi ile ürettiği asfaltı halkın hizmetine sunmanın gururunu yaşayan Çankaya Belediyesi 1 milyon insanın yaşadığı ilçede asfaltsız sokak bırakmamak için tüm birimleriyle çalışıyor.
Yıl sonuna dek sürecek asfalt sezonunda program dahilinde koordineli bir biçimde çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi pandemi sürecinde asfalt hedefini gerçekleştirerek Çankayalılara hizmet sunacak.

ÇANKAYA’DA ASFALTSIZ SOKAK KALMAYACAK

Göreve geldiği ilk günden bu yana Çankaya’da asfaltsız sokak kalmayacağının sözünü veren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın her birinin iyi ki Çankaya’da yaşıyoruz demeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da ikinci dönemimizde rekor bir oyla bize olan güvenlerini gösterdiler. Bizler de onlara layık olmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.