Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü ve Lions Dernekleri işbirliği ile Kartal Çocuk Gelişim Merkezi’nde eğitim gören çocuklar için çalışmalar devam ediyor. Uluslararası Lions Dernekleri 118Y Anadolu Yakası Yönetim Çevresi Federasyonu bünyesinde bulunan Üsküdar, Abide, Kadıköy Lions Kulüpleri üyelerinden Kartal Belediye kreşlerine anlamlı bir destek geldi.

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütünün 76. kuruluş yıl dönümü ve tüm dünyada gerçekleştirilen ‘Gıda ve Açlık Haftası’ farkındalık çalışmaları kapsamında Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü’nü ziyaret eden Lions üyeleri 15 kreşte eğitim gören çocuklar için 840 adet ara öğün ve kutu sütten oluşan paketleri ulaştırdı.

Lions Dernekleri’nden Kartal Belediyesi kreşlerine destek

Kartal Belediyesi’ne bağlı 15 Çocuk Gelişim Merkezi’nde eğitim gören öğrencilere Lions kulüplerinden anlamlı bir destek geldi. Uluslararası Lions Dernekleri 118Y Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni İnci Otman başkanlığında Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü’nü ziyaret eden Lions Kulübü üyeleri, Başkan Yardımcısı İmam Aydın ile görüştü. Üsküdar, Abide, Kadıköy Lions Kulüpleri üyelerinden oluşan heyeti ağırlayan Aydın, Kartal Belediyesi’nin en önemli hizmet alanları arasında kreşlerin yer aldığını söyledi. Kartal Belediyesi’nin 15 ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 3 olmak üzere 18 kreş ile Kartal’ın Türkiye’de en fazla kreşe sahip ilçe olduğunu vurgulayan Aydın, destekleri içinde Lions Kulübü üyelerine teşekkür etti.

Uluslararası Lions Dernekleri 118Y Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni İnci Otman ise Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütünün kuruluşunun 76. yıl dönümü ve 16 Ekim’in içinde bulunduğu hafta boyunca tüm dünyada gerçekleştirilen ‘Gıda ve Açlık Haftası’ farkındalık çalışmaları kapsamında bir dizi etkinlik yaptıklarını belirtti. Bazı okullara ara öğün paketleri ulaştırdıklarını ve öğrencilere yönelik, “Açlık ve Doğru Beslenme” konulu seminer verilmesini sağladıklarını belirten Otman, Kartal’daki 15 kreşte eğitim gören minikler için; ara öğün ve kutu sütten oluşan 840 adet paket hazırladıklarını söyledi.

Kartal Belediyesi’nin kreşler konusundaki çabalarını takdir ettiklerini belirten ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i bu konuda tebrik eden Otman ve beraberindeki Lions üyeleri, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın ile birlikte kreş öğrencilerini ziyaret ederek ara öğün paketlerini dağıttılar.