İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatleri arasında yer alan İstanbul Yatırım Ajansı'nın tanıtım toplantısı, yarın Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hayata geçirilen İstanbul Yatırım Ajansı, kentin yabancı yatırımcılar için cazip hale gelmesi amacıyla çalışmalar yürütecek.

İstanbul’un marka değerinin artırılması, kente gelmeyi planlayan yatırımcılara danışmanlık sağlanması, yatırımcı açısından güven ortamının yüksek olduğu bir kent oluşturulması ve istihdama katkı sunulması, ajansın öncelikli hedefleri arasında yer alıyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla düzenlenecek İstanbul Yatırım Ajansı lansman programı, yarın (17 Şubat) Haliç Kongre Merkezi Sadabad Salonu'nda gerçekleşecek. Programa, büyükelçi, konsolos, ulusal ve uluslararası iş insanları ile finans, yatırım, teknoloji, turizm temsilcileri başta olmak üzere farklı sektörlerden temsilciler katılacak.

LANSMAN SONRASI ÇALIŞTAY

Tanıtım toplantısının ardından, İstanbul’un kalkınması ve İBB’nin bu konudaki rolüne yönelik konuların görüşüleceği çalıştay düzenlenecek. Çalıştayda, İstanbul'un yerel dinamikleri görüşülerek kentin yatırımcı açısından cazibesini arttırmaya yönelik görüş ve öneriler konunun uzmanlarınca tartışılacak.

PROGRAM BİLGİSİ:

TARİH: 17 Şubat 2020

SAAT: 10.00-12.00

YER: Haliç Kongre Merkezi/Sadabad Salonu