Bazen insanlar kimin cevap verebileceğini seçebildikleri zaman neler olduğu hakkında daha rahat konuşurlar. İnsanların bu ayarları daha önce gerçek anlamda mümkün olmayan sohbetleri gerçekleştirmek için kullandıklarını gördük. Bugünden itibaren istenmeyen yanıtların anlamlı sohbetlerin önüne geçmemesi için bu ayarları herkes kullanabilecek.

Twitter, atılan tweetlere yanıt verebilecek kişileri seçme özelliğini tüm kullanıcılarına sundu. Artık kullanıcılar, paylaşım yapmadan önce tweetlerine kimlerin cevap verebileceğini üç seçenek arasında belirleyecek.

Nasıl çalıştığını açıklayalım. Tweet atmadan önce, üç seçenekle kimin yanıt verebileceğini seçin: 1) herkes (standart Twitter ve varsayılan ayar), 2) sadece takip ettiğiniz insanlar veya 3) sadece bahsettiğiniz insanlar. Son iki ayara sahip Tweetler etiketlenecek ve yanıt veremeyen kişiler için yanıtla simgesi grileşecek. Yanıt veremeyen kişiler yine de bu Tweetleri görüntüleyebilecek, Retweetleyebilecek, Yorum ile Retweetleyebilecek, paylaşabilecek ve beğenebilecek.