Türkiye’de 85 oyunun yetkili satıcısı olan Oyunfor, ağustos sonuna kadar sürecek indirim kampanyasıyla oyunseverleri sevindirecek.


Kampanyada Electronic Arts ve Gameforge gibi şirketlerin yapımlarının yanı sıra, Origin ve Steam mağazalarındaki oyunlar ile PUBG ve League of Legends gibi tüm dünyada en çok oynananlar listesinin başında yer alan oyunlar da yer alıyor.


Ayrıca, Oyunfor, özel bir kod ile bazı oyunlarda e-pin, UC ve Riot pin alımlarında da ağustos bitene kadar yüzde 5’lik indirim uygulayacak.

İnternette güvenli oyun alışverişi yapmak için ipuçları

İndirim kampanyasını değerlendiren Oyunfor Genel Müdürü Mehmet Dumanoğlu, “Oyunfor.com olarak 85 oyun firmasının yetkili satıcısıyız. Oyunları doğrudan üretici firmadan almamız sebebiyle müşterilerimiz güven problemi yaşamıyorlar. Firmalarla yaptığımız anlaşmalar sonucunda aldığımız promosyonları da kullanıcılarımıza indirim olarak yansıtıyoruz. Oyunların çoğu euro ve dolar fiyatlandırmasıyla satıldığından, artan kurlardan dolayı fiyatlardan şikayetçi olan Türk oyuncularının yardımına koşuyoruz ve özel indirimler uyguluyoruz” dedi.


Oyun alışverişlerindeki güvenlik endişeleri hakkında da konuşan Dumanoğlu, “Maalesef internet ortamında çok güvenli olmayan satış noktaları var ve kullanıcılar bu noktalardan alışveriş yapınca mağdur olabiliyorlar. Kullanıcıların dikkat etmeleri gereken nokta, satın almak istedikleri platformun en az iki - üç büyük oyun firmasıyla ya da platformla anlaşmalı olmasıdır. Bu anlaşmaları oyun firmalarının ya da platformların web sitelerinden de kontrol edebilirler. Biz kodları ilk kaynaktan aldığımız için kullanıcılarımız herhangi bir sorun yaşamıyor. Bu firmaların kod yükleme alanlarında Oyunfor.com logosu veya ismi de mevcut, bu da oyunseverlere güven veriyor. Örnek olarak Gameforge firmasının herhangi bir oyununa giren bir kullanıcı, kod yükleme alanında Oyunfor.com logosu veya ismini görebilmektedir. Ayrıca oyunseverlere ek bir yardım seçeneği daha sunuyoruz: Örneğin herhangi bir dikkatsizlik ile yanlış işlem yapmaları veya kod yükleme için kullanılan hesaplarını unutmaları halinde, Oyunfor.com destek üzerinden bizimle iletişim kurduklarında, 24 saat içinde üretici firmayla iletişime geçerek sorunun çözülmesini sağlıyoruz” dedi.