Kış mevsiminin etkisini iyice hissettirdiği şu günlerde Profilo, “Çamaşırları nasıl kurutacağım?” diyen tüketicilerine yine çok etkili bir çözüm sunuyor. Profilo Çamaşır Kurutma Makinesi, yıkanan çamaşırlarınızı yıpratmadan ve en uygun koşullarda hızla kurutarak soğuk havalarda da çamaşır yıkamayı keyfe dönüştürüyor.

Geliştirdiği ürünlerle tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran ve konfor katan Profilo, kış mevsiminde de çamaşır kurutma derdine son veriyor. Kırışık önleme, süreli sonlandırma, hassas ayar gibi hayatı kolaylaştıran birçok özelliğe sahip Profilo KM8351CTR model Kurutma Makinesi, zengin program seçenekleri sayesinde çamaşırları en hassas şekilde istenildiği oranda kurutarak yıpranmalarını da önlüyor.

Pamukludan sentetiğe, yünlüden spor giysilere ekstra kuru, dolap kuruluğu ve ütü kuruluğu gibi seçeneklere sahip Profilo Kurutma Makinesi’nin aynı zamanda Ekspres 40' kurutma programı da bulunuyor.

Havaların soğumasıyla birlikte özellikle balkonsuz binalarda evin içine asılan veya kalorifer peteklerinin üzerine asılarak kurutulan çamaşırlar evin ısı enerjisinin fazlasıyla harcanmasına sebep oluyor. Profilo’nun ısı pompası teknolojisine sahip A++ enerji tasarruflu Kurutma Makinesi ile bu enerji kaybı da ortadan kalkıyor. Üstelik nem oluşumu da engellendiği için alerjik bünyelerin de sağlığı korunuyor.

Kolay temizlenebilen filtresi ve titreşim önleyici yan duvarlar ile de öne çıkan, 8 kg. kapasiteli Profilo Çamaşır Kurutma Makineleri tüm Profilo Yetkili Satıcıları’nda sizleri bekliyor!