Samsung Electronics’in 1 Ocak’ta başlattığı “2020’de 20 Seçili Samsung Beyaz Eşyada %20’den Başlayan İndirim” kampanyası 31 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecek.

Samsung Electronics, yeni yılda cazip bir kampanya ile tüketicilerin yüzünü güldürüyor. “2020'de 20 Seçili Samsung Beyaz Eşyada %20'den başlayan İndirim” kampanyası kapsamında tüketiciler, 20 seçili beyaz eşyadan satın aldıklarında yüzde 20’den başlayan indirim fırsatlarından faydalanma şansına sahip olacak.

1-31 Ocak 2020 arasında geçerli olacak kampanyada tüketiciler, Samsung Online Mağaza (https://shop.samsung.com/tr/) ve kampanyaya katılan online satış noktalarında diledikleri ürüne indirimli fiyatlarla sahip olabilecek.*

Samsung Electronics Hakkında

Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, kameralar, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında güncel haberler için http://news.samsung.com adresinden “Samsung Newsroom” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.