Uyuşturucu satıcısı olan Lee McKnight isimli gencin neredeyse yarım milyon sterlin uyuşturucu servetine sahip olan Jamie Davison'a 2 bin sterlin borcu vardı. Davison, Edgar'ın eski sevgilisi olan model Coral Edgar'a ulaşarak, McKnight'a 'ders vermek amacıyla' mesajını iletmesi için ikna etti.

Lee McKnight, uyuşturucu satıcısı olan Jamie Davison'a borçlandı. Lee, borcunu ödeyemeyince Davison, Lee'nin eski sevgilisi model Coral Edgar'a ulaştı. Model Coral Edgar, bunun üzerine eski sevgilisine cinsel ilişki tuzağı kurdu. Eski sevgilisi Lee'ye mesaj atarak cinsel ilişkiye girmek istediğini söyleyip evine davet etti. Geçtiğimiz yıl 24 Temmuz günü gece saatlerinde eve giden Lee'yi evde Davison ve iki arkadaşı karşıladı.

Davison ve iki arkadaşı sevgilisinin evine gelen Lee'yi uzun süre dövüp işkence yaptıktan sonra öldürdü. Sandalyeye bağlanıp seks dükkanından satın alındığı tahmin edilen kırbaçla dövülen, yumruklanan genç hayatını kaybetti. Lee'nin hayatını kaybetmesinin ardından genci hala hayattayken nehre attılar.

Cinayetten sonra Coral evi temizleyerek kanıtları yok etti. Nehrin yakınlarında bulunan bir çiftçinin cesedi bulması üzerine cinayet ortaya çıktı. Otopsi raporunda Lee'nin kafatasının kırık olduğu, 36 yerinde yarık oluştuğu, kaburgalarının kırıldığı 'işkenceye' uğradığını gösterdi.

Modelin annesinin Lee'yi nehre götürmek için aracını kullanmalarına izin verdiği, Davison'un babasının ise oğluna temiz giysiler getirdiği, kanlı olanları yaktığını itiraf ettiği ortaya çıktı.

Savcı, Lee'nin uyuşturucu satıcı olan Davison'a yüklü bir miktarda borcu olduğunu başka kişilere de borcu olduğu için Davidson'un parasını alamadığını bu nedenle cinayeti işlediğini söyledi. Model Coral cinayete karışmadığını söyledi. Cinayetten sonra Davison ve Lee'yi öldürmek için kendisine yardım eden 26 yaşındaki arkadaşı Arron Graham, Ave Jamie Roberts'ın yanı sıra modelin 47 yaşındaki annesi ve 51 yaşındaki babası da tutuklu yargılanmaya başlandı.

Coral Edgar ile diğer isimlerin hepsi ömür boyu hapse mahkum edildi.

Kaynak: Haber Global