Yatırımcıların güvenilir limanı olan altın fiyatlarıyla ilgili tarih verildi. tv100.com yazarı İslam Memiş, altın fiyatları için son viraja girildiğini belirterek, yatırımcılara ellerini çabuk tutması çağrısında bulundu. Önümüzdeki haftalarda kar satışlarında gerileme olacağını ifade eden Memiş, bunun son alım fırsatı olduğunu söyledi. Memiş ayrıca, gram altının göreceği rakamı da paylaştı. Detaylar haberimizde...

An itibarıyla 1.216 lira bandında seyreden gram altınla ilgili çok kritik bir uyarı geldi. tv100.com yazarı İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili tarih verdi.

Yatırımcıların güvenilir liman olarak gördüğü altınla ilgili son dönemece girildiğini ifade eden Memiş, önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde kar satışlarında gerileme gördüğünü söyledi.

GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR OLACAK?

Bu gerilemenin son gerileme ve son alım fırsatı olarak ön plana çıktığını belirten İslam Memiş, tarih vererek gram altın fiyatının göreceği seviyeyi açıkladı.

Memiş, "Önümüzdeki haftalarda son alım fırsatını değerlendiren yatırımcılar yaz aylarında 1450-1550 seviyelerini görecekler." dedi.