Türkiye’de ayakkabı sektörünün lokomotifi FLO Mağazacılık, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda yurt dışında da mağaza ağını genişletmeyi hedefleyen FLO, Fas’taki 7’nci mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

FLO Mağazacılık CEO’su Burak Övünç “Yurt dışında toplam 100’ü aşkın ile hizmet vermekten ve ülkemizi farklı coğrafyalarda temsil etmekten dolayı gurur duyuyoruz” dedi.

Türkiye ve yakın coğrafyada 600’e yakın mağaza sayısıyla hizmet veren FLO Mağazacılık, ülkemizde gerçekleştirdiği yatırımların yanı sıra yurt dışında da büyümeye devam ediyor. 2023 yılında Türkiye’den çıkacak 10 global markadan biri olmayı hedefleyen FLO Mağazacılık, bu kapsamda yurt dışı mağaza açılışlarına da ağırlık verdi ve Fas’ın Rabat kentinde, ülkedeki 7’nci mağazasının açılışını gerçekleştirdi. FLO’nun Arribat Center’da açtığı mağaza, 600 metrekare büyüklüğünde bulunuyor.

Fas’ta açılan yeni mağaza ile ilgili değerlendirmede bulunan FLO Mağazacılık CEO’su Burak Övünç, başarılı bir yıl geçirdiklerini vurgulayarak Doğu Avrupa ve Afrika’da büyümeye devam ettiklerini söyledi. Övünç “2023 yılı hedeflerimiz arasında 300 yurt dışı mağaza sayısına ulaşmak ve yüzde 80’i yerli üretim olmak üzere yılda 10 milyon çift ayakkabı satışı gerçekleştirmek bulunuyor. Yurt dışındaki çok güçlü mağaza ağımız, global pazarlarda büyüme stratejimizin omurgasını oluşturuyor ve bu nedenle yeni ülke pazarlarına girmek kadar faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki mağaza sayımızı artırmaya da önem veriyoruz. Fas’ta açılışını gerçekleştirdiğimiz 7’nci mağazamız da bu vizyonumuzun bir sonucu. FLO Mağazacılık olarak yurt dışında toplam 100’ü aşkın mağaza ile hizmet vermekten ve ülkemizi farklı coğrafyalarda da başarıyla temsil etmekten dolayı gurur duyuyoruz” dedi.