Üç kamu bankasının yaptığı kredi kampanyasında özellikli kredi notu düşük olan vatandaşların yararlanması bekleniyor. Ziraat Bankası da 30 bin TL, Vakıfbank 20 bin TL, Halkbank 10 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu. Kredi kullanmak isteyen kişiler 36 ay vadeye kadar istedikleri limitlerde kredi alabilecek. Öte yandan ilk kredi taksit ödemesi de 3 ay ertelenebilecek.

KREDİ PUANI DÜŞÜK OLAN KİŞİLERE HALKBANK'TAN 10 BİN LİRA KREDİ

Halkbank üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler 10 bin TL'ye kadar hemen onay alabilecek. Halkbank şubelerinden ve Halkbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurusu sonrasında banka sizleri hızlı bir şekilde kredi sonucunu verecek ve onaylanan Kredinizi 36 ay vadeli olarak aynı gün içerisinde kullandıracak.

İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler Halkbank üzerinden 10 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ile birlikte dilerse borç kapatma kredisi de kullanabilecek.

Halkbank 10 bin TL kredi kampanyasında banka müşterisi olan kişiler Halkbank mobil uygulaması üzerinden internet bankacılığı aracılığı ile ihtiyaç kredisi kullanabilir.

KREDİ NOTU DÜŞÜK OLANLARA VAKIFBANK'TAN 20 BİN LİRA İHTİYAÇ KREDİSİ

Vakıfbank üzerinden 20 bin TL'ye kadar hızlı bir şekilde kredi onayı almak isteyen kişiler, Vakıfbank'ın mobil uygulamasına girebilir ve buradan ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir.

Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler 20 bin TL'ye kadar aynı gün içerisinde kredi onayı aldıkları zaman ilk kredi taksit ödemelerinde 90 gün erteleme ve toplamda da 36 ay vadeli olarak bu kredileri kendi hesaplarına aktarabilirler.

Vakıfbank şubelerinden Vakıfbank'ın kendi ATM'si üzerinden ve Vakıfbank müşteri hizmetleri numarasını arayarak da ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor.

KREDİ PUANI DÜŞÜK OLAN KİŞİLERE ZİRRAT BANKASI'NDAN 30 BİN LİRA KREDİ

Ziraat Bankası gelir belgesiz 30 bin TL ödeyeceğini duyurdu. Kamu bankalarından en çok tercih edilen Ziraat Bankası uygun faiz oranları ile 30 bin TL'ye kadar başvuru yapacak olan müşterilere gelir belgesiz olarak Kredi vereceğini duyurdu.


Ziraat Bankası üzerinden gelir belgesiz 30 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler banka mobil uygulaması bankanın resmi internet sitesi veya en yakın banka şubesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler.

Ziraat Bankası üzerinden 30 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler belirtilen Kredi şartlarına uygun olması durumunda ilk taksit ödemesinde de 90 gün erteleme yapabilirler.