SONAR'ın sahibi Hakan Bayrakçı, saldırıya uğradığını açıkladı. Saldırının İstanbul Mecidiyeköy'de gerçekleştirildiğini söyleyen Bayrakçı, "Saldırı planlı. Bunlar profesyonelce saldırdılar bana" ifadelerini kullandı.
SONAR'ın sahibi Hakan Bayrakçı, Salı günü Mecidiyeköy’de saldırıya uğradığını açıkladı. 

Mecidiyeköy'deki Ortaklar Caddesi'nin paralelindeki sokakta saldırıya uğrağını açıklayan Bayrakçı, “Saldırı planlı. Suni bir sebepten kavga çıkarıyor ve hiçbir şey konuşmamaları da ilginç. Neye kızdığını söyler insan saldırırken. Bunlar profesyonelce saldırdılar bana” dedi.

"KİM OLDUKLARINI BİLMİYORUM"

OdaTV'de yer alan habere göre, iktidar partisini, CHP'yi ve birçok siyasi partiyi eleştirdiğini ifade eden Hakan Bayrakçı, saldırının planlı olduğunu ancak kim tarafından yapıldığını bilmediğini şu sözlerle anlattı:

“Saldırı planlı. Suni bir sebepten kavga çıkarıyor ve hiçbir şey konuşmamaları da ilginç. Neye kızdığını söyler insan saldırırken. Bunlar profesyonelce saldırdılar bana.

Kimin saldırdığı konusunda net bir şey söyleyemiyorum. MHP'liler desem, ben ABD'yi, PKK'yı her tarafı eleştiriyorum. Atatürk dışında her tarafı eleştiriyorum.

Geçmişte çok kızdığım siyasi biri olabilir diye düşünüyorum. Bir rövanş gibi.

Siyasi kimlerle tartıştım. Habertürk'ün canlı yayınında Devlet Bahçeli'nin yardımcısı Semih Yalçın'ı bağladılar. O beni çok sert eleştirdi, ben de onu eleştirdim. Herkes eleştirdi orada kendisini bir tek ben konuşunca kabahat oldu. O zaman tanıdığım birkaç ülkücü bana ‘abi yayının bitişinden önce çık' diye uyarı amaçlı mesaj yazmışlardı. Ben ekranda başıma geleni söylüyorum. Kim olduklarını, arkalarını bilmiyorum. Ekranda olanı anlatıyorum ama hepsi de olabilir hiçbiri de olmayabilir. PKK'da olabilir ama PKK'nın sokak dayağı atacağını düşünmüyorum.”