Adana'nın yoksul mahallerinde “iyilik Bulaşıcıdır” temel çıkış noktası olan Adana Gönüllüleri yüzlerce aileye yardım kolilerini ulaştırmaya devam ediyor.

Adana'da İYİLİK BULAŞICIDIR Sloganıyla yola çıkan Adana Gönüllüleri Platformu, ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye gıda yardımı yaptı. "Her güne bir iyilik yapalım. İyilik bulaşıcıdır." sloganıyla yardım kampanyası başlatan platform üyeleri, daha önce tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerinin evine giderek gıda paketlerini ulaştırdı.

Platform sözcücüsü Av. Celal Tekin yaptığı açıklamada, hayır severlerin oluşturduğu platformun, koronavirüs salgını dolayısıyla evden çıkamayan dar gelirlilere destek sağlamak için yoğun çaba gösterdiğini belirterek "İnsanların dışarıya çıkmaması ve virüsün dışarıya yayılmaması için yoksul, yetim ve 65 yaş üstü yaşlılara, ve evine ekmek götüremeyen kişilere yardımcı oluyoruz. İlk etapda 1000 aile gıda yardımında bulunacağız. Bu yardım kolilerin içinde ailelere 2 ay yetecek gıda malzemesi var. Gönül gönüle buluşmaya devam edeceğiz..." diye konuştu.

Yardım alan ailelerde salgın dolayısıyla çalışamadıklarını ifade ederek yardımları için platform üyelerine teşekkür ettiler.