SERKAN ULU - YERELİN GÜNDEMİ/ CHP’li Aydar Ailesi, Ankara’daki yoksullara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bin kolilik gıda yardım kolilerini ihtiyacı olan insanlara ulaştıran İş İnsanı Mustafa Aydar, ikinci kez hazırlattığı yardım kolilerini yoksullara ulaştırmaya devam ediyor.

 

CHP'li İş İnsanı Mustafa Aydar

 

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgını ve başlayan ramazan ayında maddi zorluk çeken yoksul Ankaralı yurttaşlara geçtiğimiz günlerde İş İnsanı Mustafa Aydar bin kolilik gıda yardımı yapmıştı.

YARDIMLAR DEVAM EDECEK

CHP’li İş İnsanı Mustafa Aydar, yoksul halkımızın bu zor günlerinde daima yanında olacaklarını belirterek, yardımların devam edeceğini belirtti.

HAKSIZ YERE GÖREVDEN ALINAN CHP’Lİ BAŞKAN DA DESTEK VERİYOR

Geçtiğimiz günlerde haksız bir şekilde görevden alınan CHP’nin Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar da aynı zamanda kuzeni olan Mustafa Aydar’a yardımların dağıtılmasında destek veriyor. Kadir Aydar yardımları devamında ise bütün desteğini sunacak.

CHP'li İş İnsanı Mustafa Aydar ve haksız şekilde görevden alınan kuzeni Kadir Aydar

Ankara’nın yoksul semtlerinde yaşayan yurttaşlar yardım kolilerinin ulaştırılmasında Mustafa Aydar’ın kız kardeşi olan CHP Çankaya İlçe Başkan Yardımcısı Selis Aydar da yardım ediyor.
CHP Çankaya İlçe Başkan Yardımcısı Selis Aydar, kapı kapı dolaşarak yardımların ihtiyacı olan insanlara ulaştırılmasında önemli rol oynuyor.

 

CHP Çankaya İlçe Başkan Yardımcısı Selis Aydar

 

 

CHP’Lİ AYDAR AİLESİ’NİN DEDESİ DE BELEDİYE BAŞKANIYDI

CHP’li Aydar Ailesi’nin partililiği çok eskilere dayanıyor. İş İnsanı Mustafa Aydar’ın kendisiyle aynı ismi taşıyan dedesi Mustafa Aydar da 1947 – 1952 yılları arasında Adana’nın Ceyhan ilçesinde belediye başkanlığı yaptı.

 

CHP'li Mustafa Aydar'ın dedesi Mustafa Aydar

 

Dede Mustafa Aydar'ın, dönemin CHP Genel Başkanı İsmet İnönü ve arkadaşlarıyla çekilen fotoğaf karesi

 

CHP'LİLER DE GIDA KOLİLERİNİN DAĞITIMINDA YARDIMCI OLUYOR

İş İnsanı Mustafa Aydar'ın büyük bir sorumluluk bilincinde başlatımış olduğu yardım kampanyasına CHP'li üyelerde dağıtım konusunda yardımcı oluyor.

CHP Çankaya İlçe Kadın Kolları Başkanı Nimet Özkan da büyük bir fadakarlılık göstererek Ankara'nın yoksul semtlerinde kapı kapı dolaşıyor.

 

CHP Çankaya İlçe Kadın Kolları Başkanı Nimet Özkan