Kendisi de öğretmen olan Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, emekli öğretmen ve öğrencilerin yer aldığı bir 19 Mayıs klibi hazırladı.

Kars'ın Susuz İlçesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, ilçede yaşayan emekli öğretmenler ile öğrencileri bir klipte buluşturdu. Klipte, Atatürk'ün gençliğe hitabesi ile gençliğin Ata'ya cevabı seslendirildi.

Kendisi de öğretmen olan ve klibin başlangıcında Gençliğe Hitabe'den bir cümle okuyan Yantemur'un ardından emekli öğretmenler söz aldı. Öğretmenler, Gençliğe Hitabe'den paragrafları okudu.

Öğretmenlerin ardından ise bu kez öğrenciler söz aldı. Öğrenciler de SUSUZ'un değişik bölgelerinde çekilen klipte gençliğin Ata'ya cevabını okudu.

www.yerelingundemi.com 'a konuşan CHP'li Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, "Susuz, cumhuriyetin eğitim politikası sayesinde yüzlerce öğretmen, bilim insanı, araştırmacı, gazeteci - yazar yetiştirdi. Susuz - Cilavuz Öğretmen Okulu bu bağlamda önemli bir yere sahiptir. Biz de bu yüzden 19 Mayıs dolayısıyla, Atatürk'e olan şükran duygumuzu iki nesli bir araya getirerek göstermek istedik" dedi.