İstanbul'da Hazal Tektaş adlı 19 yaşında genç kız, reddettiği Mehmet Ali Atış adındaki kişi tarafından İstanbul Esenler otogarı yakınında başından silahla vurularak öldürüldü.

İddiaya göre, ikili arasındaki tartışma büyüyünce Tektaş bir anda oturduğu yerden kalkarak kaçmaya başladı. Atış da peşinden gittiği Tektaş’a yolun karşısına geçmek istediği sırada belinden çıkardığı tabanca ile ateş etti. Başından vurulan Tektaş kanlar içinde yere yığıldı.

Atış, daha sonra aynı tabancayı başına dayayıp ateşledi. Yoldan geçenler, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tektaş’a ilk müdahaleyi yaparak yakındaki özel bir hastaneye kaldırdı.

Tektaş hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Atış’ın ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

HAZAL TEKTAŞ'TAN GERİYE BU HAYAT DOLU GÖRÜNTÜLER KALDI

Hazal Tektaş cinayetine tepkilerini gösteren kullanıcılar #hazaltektas etiketini açtı, hashtag kısa sürede TT listesinde üst sıralara çıktı.

Hazal Tektaş'ın vurulduktan sonra götürüldüğü ve son nefesini verdiği hastanede çalışan Zeynep adlı sağlık çalışanı genç kızın son anlarını twitter hesabından paylaştı: