SERKAN ULU -YERELİN GÜNDEMİ / FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, EYT’liler ile ilgili 49 saniyelik yorumda bulundu. Portakal, ‘Seçim yaklaştığında her şey olabilir’ dedi.

FOX TV’nin başarılı ana haber sunucusu Fatih Portakal, Türkiye’nin gündeminde olan EYT’lilerle ilgili verdiği haberlerden sonra yorumda bulundu.

Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde EYT’lilere kapıyı kapattığı ‘’Beni bu yola asla teşvik etmeyin” sözlerine yönelik yorumlarda bulundu.

‘Fatih Portakal ile FOX Ana Haber’in sunucusu Fatih Portakal, Erdoğan’ın bu sözlerine yönelik şu yorumda bulundu:

‘’Siz bakmayın siyasilere. O bugün için söylenmiş söz. Çünkü; bütçede para olmadığını anlıyoruz. Büyük ihtimalle. Ve onu verebilecek kaynak olmadığını. İtiraf edemiyor ama devlet bir şekilde, şimdi olamaz diyor. Veya asla diyor. Seçim zamanı hiç belli olmaz.

Siz Sayın Erdoğan’ın ‘Beni bu yola asla teşvik etmeyin’ sözünü çok da dikkate almayınız. Seçim zamanı ne vaatler gördü.  Bu gözler ne vaatler gördü! Ne görüntüler gördü, ne sözler duydu. Bunu biliyorsunuz. Bir de siyasette o meşhur söz vardır: ‘Dün dündür, bugün bugündür’ diye. Hele seçim yaklaştığında her şey olabilir''