Sedat Peker Twitter hesabında yeni paylaşımlarda bulundu.

Pekeri paylaşımında Süleyman Soylu'nun operasyon başlattığını belirterek "Beni hayatında bir kere gören veya telefonla konuşanları bile gözaltına alıyor" dedi.

Sedat Peker'in paylaşımları şöyle: 

1-Kıymetli dostlarım, bizim kaşar sülüman bugün bir operasyon başlattı. Beni hayatında bir kere gören veya telefonla konuşanları bile gözaltına alıyor. Kaşar sülü,sen poliçe sesini bir de para sesini seversin.Bizim arkadaşlarımız garip, onlardan para çıkmaz. Boşa emek harcıyorsun.

2- Kaşar sülüman, benim Ankara’da hiçbir suçum yok. Niye operasyon iznini Ankara’dan alıyorsun. Ankara müdürü servet, organize başkanı resul, bölge idare mahkemesi başkanı esat, yine faaliyettesiniz. Vallahi hepiniz paketlenip bir gün cezaevine gireceksiniz.

3- Ulan mahallenin kaşarı, kafama sıkacağım diyorum lan. Niye ayın 4’ünün İçişleri Bakanlığı kamera kayıtlarını yayınlamıyorsun, Sezgin Baranın ayın beşinde yurtdışına çıkış evrakını yayınlamıyorsun?

4- süslü sülüman, kaşar sülüman, ben utanmayı bütün dinlerin kültüründe yer almış bir terbiye sanıyordum. Vallahi seni tanıdıktan sonra yanıldığımı fark ettim. Sen ne gurursuz, onursuz bir şeysin?