Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Serdar Sarıgül, Feyziye Mektepleri Vakfı Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Zeynep Sezerman, Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Necdet Şenkal, Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman ve Genel Sekreter Ertuğrul Bul’dan oluşan heyet, Aslanlı Yol’dan yürüyerek geldikleri Atatürk’ün mozolesine çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.

Çelenk töreninin ardından Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen heyet adına Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Serdar Sarıgül, Anıtkabir Özel Defteri’ne yazdığı mesajda; “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir” sözünüzün rehberliğinde öğrencilerimize evrensel standartlarda eğitim sunmak için bu yıl üniversitemizde başarıyla gerçekleştirdiğimiz büyük dönüşüm ve atılımın kıvancıyla, ulusumuza bıraktığınız en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti’ne ilelebet sahip çıkacağımıza manevi huzurunuzda bir kez daha söz veriyor, sevgi, özlem ve şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Serdar Sarıgül Anıtkabir Özel Defteri’ne yazdığı mesajda şunları kaydetti:

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk,

Kökleri 1885 yılına uzanan ve 136. yılını idrak eden Feyziye Mektepleri Vakfı’nın yükseköğretimdeki temsilcisi Işık Üniversitesi olarak bugün huzurunuzda bulunmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyoruz.

25. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi olarak, ilke ve devrimlerinizden aldığımız ilham ve güçle Türkiye Cumhuriyeti’ne yaraşır; bilimle, kültürle, sanatla donanmış kuşaklar mezun etme ve “önce iyi insan yetiştirme” çabalarımıza her gün daha da büyüyen bir şevkle devam ediyor, açtığınız aydınlık yolda her gün daha da güçlü adımlarla yürüyoruz.

“Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir” sözünüzün rehberliğinde öğrencilerimize evrensel standartlarda eğitim sunmak için bu yıl üniversitemizde başarıyla gerçekleştirdiğimiz büyük dönüşüm ve atılımın kıvancıyla, ulusumuza bıraktığınız en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti’ne ilelebet sahip çıkacağımıza manevi huzurunuzda bir kez daha söz veriyor, sevgi, özlem ve şükranlarımızı sunuyoruz. En Derin Saygılarımla…"

Heyet daha sonra Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi’ni ziyaret ederek Anıtkabir ziyaretini tamamladı.