Ankara Çubuk’ta şehit cenazesinde saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Başkan Vefa Salman ve eşi Dilek Salman, geçmiş olsun dileklerini iletti. Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Merkezi’nde ki makamında bir araya gelen Başkan Salman, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada; “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz haftalarda şehidimizin cenazesinde alçakça bir saldırıya maruz kaldı. Bu sebeple kendisini genel merkezde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” dedi.

Başkan Salman, Seyit Torun ile görüştü

Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından Başkan Salman, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’u ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Torun’u makamında ziyaret eden Başkan Salman, kendisi ile burada bir süre görüşüp sonrasında Belediye Başkanları Birliği’nin 3. Olağan Genel Kurulu Toplantısı’na geçti.

Başkan Salman, Yönetim Kuruluna seçildi

Belediye Başkanları Birliği Derneği tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Olağan Genel Kurul toplantısı Ankara’da yapıldı. Belediye Başkanları Birliği Genel Merkezi Toplantı Salonu’nda yapılan kurulda Başkan Salman, tekrar yönetim kuruluna seçilirken Birliğin Başkanlığına yeniden Karabük eski Belediye Başkanı Hüseyin Erer seçildi.