CHP 26.  Dönem Milletvekili - Gazeteci Barış Yarkadaş, İstanbul'da bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan 45 yaşındaki K.S.'nin koronavirüsten hayatını kaybettiğini duyurdu.

Barış Yarkadaş'ın, güvenlik görevlisi 45 yaşındaki K.S.'nin koronavirüsten hayatını kaybettiğini duyurduğu Twitter mesajı şöyle:

"Dün gece @drfahrettinkoca
'yı yine uyardım ve "Siz 'bu virüs yaşlıları vuruyor' dedikçe, tehlikeyi önemsizleştiriyorsunuz' dedim. Az önce iki acı haber aldım. 33 YAŞINDAKİ bir hemşire dün defnedilmiş. BUGÜN ise yine 35 YAŞINDAKİ bir banka çalışanı hayatını KAYBETTİ. Söz bitti!

"Günler ağır; günler ölüm haberleriyle geliyor..." CHP eski MV Ramis Topal'ın yeğeni 33 yaşındaki Dilek Tahtalı'nın ardından İstanbul'daki bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan 35 yaşındaki K.S'yi de bugün kaybettik. Aile yakınları istemediği için ismini yazamadım. "

5-İstanbul Mecidiyeköy'deki özel bir bankada çalışan K.S'nin vefat haberi, kurum içi yazışma ile öğlen saatlerinde çalışma arkadaşlarına duyuruldu. Esentepe'de şu an büyük bir hüzün var...Güvenlik görevlimizin arkadaşları, bugünkü test sonucunu bekliyor, K.S için dua ediyorlardı.

6- Güvenlik görevlisi merhum K.S, 35 değil 45 yaşındaymış. Ve herhangi bir yan hastalığı da yokmuş. 4 yerine 3 tuşuna bastığım için yanlışlıkla 35 yazdım. Çalışma arkadaşları hatamı görünce uyardılar. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyorum.

7- Bugünler de gazetecilik yapmak da zor. Çünkü ölüm haberleri peşpeşe geliyor. 45 yaşındaki güvenlik görevlisinin ölüm haberleri arkadaşlarına böyle duyuruldu. KS'nin testinin pozitif çıktığı bilgisi de yazıldı. KS'nin iki çocuğu ve eşi de karantinaya alındı. Allah rahmet etsin.