Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu akşam yaptığı açıklamada Türkiye'de koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısının 108'e yükseldiğini, vaka sayısının ise 7 bin 402'ye ulaştığını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs salgını sebebiyle ekonomik sıkıntı yaşayan ailelere yardım edeceğini ifade eden Haluk Levent, Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. 

 

"GÜN DAYANIŞMA GÜNÜDÜR" 

Yardım çağrısında bulunan Levent, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Oyuncusundan sporcusuna, müzisyenine kadar tüm ünlü dostlarıma sesleniyorum! Ben sizlerden daha hayırsever değilim. Sadece daha koordineliyim. Gelin Ahbap'ları siz de kucaklayın. Gün dayanışma günüdür! Bireysel değil hep birlikte hareket edelim. Sizi seviyoruz ve bekliyoruz. 

Bu bağlamda önümüzdeki hafta 5 bin aileye daha 2 aylık gıda desteğinde bulunacağız. Bu paketler içerisine bu kez bebekler için de ihtiyaç malzemeleri koyacağız. Sporcu, sanatçı ve oyuncu birçok ünlü arkadaşımız aramaya başladılar. Sağ olsunlar!"

Can Yaman, Caner Erkin, Murat Boz, Seda Sayan, Gülben Ergen, Kaan Yıldırım, Cenk Tosun, Onur Saylak, Merve Özbey ve Merih Demiral gibi sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri "Dayanışma Günleri" altında yüzlerce aileye gıda desteğinde bulunacağını söyledi. 

Geçtiğimiz günlerde "Zor günler geçiriyoruz" ifadelerini kullanan Levent, Instagram ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda şunları söylemişti: 

" Şu anda Ahbap derneğinde 976 bin TL var. Maaşlar ve medikal alımı hariç bütün parayı 2 bin ailenin 2 aylık temel gıda malzemeleri için kullanacağız. 15 gün içinde işten çıkarılan kişiler aileleri adına başvuru yapabilir. Yarın başvuru adresi vereceğiz."