Dünya ve Türkiye, kovid 19 olarak adlandırılan ve Koronavirüs olarak tanınan, salgın hastalık nedeni ile çok zor günler geçiriyor.

Bilim adamlarının yaptığı çeşitli araştırmalarda ve Çin ile diğer ülkelerde yapılan gözlemlerde,yaşı 55 ve sonrası kişiler, virüse daha çabuk yakalanıyorlar.Bu kişiler daha önce atlatılmış bir kronik rahatsızlığı var ise,hastalığa yenik düşüyorlar.

İşte yaşı genç olmasına rağmen,daha önce zatürre hastalığı geçirmiş olan,45 yaşındaki İBB çalışanı da önceki gün yaşamını yitirmişti. KİPTAŞ Pazarlama eski Müdürü olan, halen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde danışmanlık görevinde bulunan Fatih Borhan, bundan bir hafta önce öksürmeye başlamıştı.

KORONAYA YENİK DÜŞTÜ

Borhan, kendisinde sürekli ve durmayan öksürme başlayınca koronavirüsden şüphenerek hastaneye gitmiş ve hemen tedavi altına alınmıştı. Doktorların tüm çabalarına rağmen Fatih Borhan, dün solunumunun aniden durması üzerine yaşamını yitirdi.

EYÜP AİLE MEZARLIĞI’NDA TOPRAĞA VERİLDİ 

Akrabaları,tanıyanları ve sevenlerini büyük üzüntüye boğan Fatih Borhan’ın cenazesi,bugün öğleden sonra,Eyüp piyer Loti’de bulunan aile mezarlığına defnedildi.Yakınları ve arkadaşlarının katıldığı cenaze törenin,cenakeye katılanların,ağızları maskeli ve ellerinin eldivenli olduğu görüldü. (SÜPERHABER- MEVLÜT YÜKSEL)