TÜRKİYE’de de koronavirüs (Covid-19) vakalarının artmasıyla birlikte vatandaşların sokağa çıkmaması için kısıtlama getirildi. Sokağa çıkamayarak ihtiyaçlarını gideremeyen yaşlı ,ihtiyaç sahibi ve kronik hastalığı olan vatandaşlara Atatürkçü Düşünce Derneği Sultangazi Şubesi erzak yardımda bulunuyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği Sultangazi Şubesi Başkanı Murat Ceylan Yapılan Çalışma Hakkında Sosyal Medya Hesabında Paylaşım Yaptı .

Atatürkçü Düşünce Derneği Sultangazi Şubesi Başkanı Murat Ceylan ‘’ Korona virüs önlemleri kapsamında, İlçemizde ikamet eden Yurttaşlarımızın yoğun bir bölümünü işçi ve emekçilerin oluşturması, ekonomik acıların en büyüğünü maalesef ilçemize pay edilmiştir. Bu bilinçle, Atatürkçü Düşünce Derneği Sultangazi Şubesi olarak, ilçemizde bu acılara bir nebze bile olsa merhem olmak için, çalışmak zorunda olan Yurttaşlarımıza Dezenfektan, Maske ve Eldivenden oluşan Sağlık Kiti; İşinden Çıkartılan ve evinden dışarı çıkamayan, ihtiyaç sahibi Yurttaşlarımıza da erzak yardımında bulunduk. Ayrıca, İş İnsanı Kanber Koçak ,Özkan Durademir,Can Çalışkan, Eyüp Satılmış’a verdikleri destek den dolayı teşekkür ederiz ‘’dedi.
Erzak Dağıtımına Atatürkçü Düşünce Derneği Sultangazi Şubesi Başkanı Murat Ceylan, İş İnsanı Kanber Koçak ,Özkan Durademir,Can Çalışkan, Eyüp Satılmış’de katılarak destek verdi.