Ordu'da yaşayan 77 yaşındaki Burhan Kılıçkını, evden çıkması yasak olduğu için zabıta ekiplerine mahçup bir şekilde sipariş vererek Türkiye'nin gönlüne taht kurmuştu. O anlarda çekilen videosu sosyal medyada yüzbinlerce beğeni alan Kılıçkını'ndan kötü haber geldi. Yaşlı adam, ayağındaki yaranın kanaması durdurulamayınca hastaneye kaldırıldı.

Ordu'da yeni tip Corona Virüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında ikametinden çıkması kısıtlanan ve zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak üzere evine gelen zabıta ekiplerine kullandığı üslupla sosyal medyada ilgi gören 77 yaşındaki Burhan Kılıçkını, hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Altınordu ilçesinde yalnız yaşayan ve şeker hastası olduğu öğrenilen Burhan Kılıçkını'nın bir süre önce ayak bileğinde oluşan yarası kanamaya başladı.

112 EKİPLERİNE HABER VERİLDİ

Kendi imkanlarıyla kanamayı durduramayan Burhan Kılıçkını, komşularından yardım istedi. Eve gelen komşularının da kanamayı durduramaması üzerine 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi.

 
HASTANEYE KALDIRILDI

Bir süre sonra eve gelen ekipler Burhan Kılıçkını'na ilk müdahaleyi burada yaptı. Burhan Kılıçkını daha sonra Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kılıçkını'nın hastanede yapılan müdahalenin ardından plastik cerrahına sevk edildiği öğrenildi.