Sporsever çocuklar için eğlenceli bir kitap serisi çıktı. Türkiye'nin dört büyük futbol takımının tarihini anlatan "Adımız Aslan İşimiz Destan Galatasaray", "Kara Sevda Beşiktaş", "Bir Efsane Fenerbahçe" ve "Kuzey Fırtınası Trabzonspor" kitapları raflardaki yerini aldı.

Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor tarihlerini Hüseyin Keleş kaleme alırken Fenerbahçe tarihinin anlatıldığı kitabı Çağrı Çobanoğlu yazdı. Eğlenceli Bilgi Yayınları'ndan çıkan dörtlü seri eğlenceli bir dille kaleme alınırken içeriğinde esprili karikatürler de yer alıyor.

Nefes kesen derbiler, efsane şampiyonluklar

Dört büyük kulübün tarihi, kuruluşlarından itibaren anlatılırken aynı zamanda kulüplerin simgelerinin, efsane şampiyonluklarının, zaferlerle dolu Avrupa maçlarının, kulüplerin tarihine adını altın harflerle yazdıran yerli ve yabancı futbolcularının, nefes kesen derbilerin ve kırılan rekorların hikâyeleri yer alıyor.

Çocuklar destekledikleri takımların tarihini öğreniyor

Çocuklar bu eğlenceli seriyle destekledikleri takımların tarihlerine tam olarak hâkim oluyor. Aynı zamanda okuma alışkanlığına da katkıda bulunan kitaplar, çocuklar ve gençlerin yanı sıra, ebeveynler ve öğretmenlerden de büyük ilgi görüyor.