İş Sanat’ta 20’nci sezon tüm hızıyla devam ediyor. Müzik dünyasında, kendilerine özgü tarzları ve yorumlarıyla isimlerinden söz ettiren China Moses ve Tindersticks Şubat ayının konserleri arasında yer alıyor. Konserlerin biletleri bugün (2 Aralık) satışa çıktı.

Soul müziğin kraliçesi: China Moses

Grammy ödüllü bir caz duayeni Dee Dee Bridgewater'ın ve yönetmen Gilbert Moses'in kızı olarak dünyaya gelen China Moses, caz, R&B, soul ve blues repertuvarına sahip, eşsiz bir vokal. İlk single'ı "Time"ı çıkardığında henüz 16 yaşında olan China Moses, bu çalışmasıyla Fransa'da başarı ve ün elde etmekle kalmadı, yorumladığı efsanevi caz ve blues şarkıları ile dikkatleri üzerine topladı.

"Crazy Blues" albümü The Times gazetesi tarafından 2013 yılının en iyi 100 albümü arasında gösterildi. Ustaca kullandığı vokal yeteneğinin yanı sıra prodüktörlük ve şarkı yazarlığı da yapan deneyimli sanatçı, hayranı olduğu Dinah Washington anısına “This One's for Dinah” isimli albümüyle caz sahnelerindeki varlığını güçlendirdi. China Moses, 5 Şubat Çarşamba akşamı 20.30’da İş Kuleleri Salonu’nda dinleyicilerle buluşacak.

Tindersticks yeni albümü ‘No Treasure But Hope’un dünya turnesi kapsamında İstanbul'a geliyor

Nottingham çıkışlı İngiliz grup, rock altyapılarını caz ve blues öğelerle birleştirerek kendine özgü bir tarz yarattı. Önce Asphalt Ribbons adı altında toplanan grup, 1992 yılında Alman yapımı bir kibrit kutusundan ilham alarak şimdiki adını aldı. Şarkı sözlerini şiirsel bir dille aktaran bağımsız müziğin temsilcilerinden Tindersticks, 27 yıllık müzik kariyerinde aralarında “Curtains”, “Simple Pleasure”, “Falling Down a Mountain”, “The Something Rain” ve “The Waiting Room”un da bulunduğu 18 albüme, 25 single’a ve EP’ye imza attı.

Stuart A. Staples’ın önderliğinde çalışmalarını sürdüren grup, Fransız yönetmen Claire Denis’in “Trouble Every Day” (2001) ve “Nénette Et Boni”(1997) filmlerine yaptıkları müziklerle hem müzik hem de sinema dünyasına damga vurdu. Geçen yılın en çok konuşulan yapımlarından biri olan, ödüllü “High Life”ın soundtrackini de besteleyen Tindersticks, “No Treasure But Hope” adlı son albümünün dünya turnesi kapsamında 15 Şubat Cumartesi akşamı 20.30’da İş Kuleleri Salonu’nda sahne alacak.

Bilgi için:

Lobby-PR

Gül Mumcu Mutlay / Tel: 0212 284 6363 / Cep: 0532 251 83 30 / [email protected]

Merve Damcı / Tel: 0212 284 6363 / Cep: 0530 413 43 84 / [email protected]

Satış noktaları


İş Sanat Ana Gişe - 0212 316 10 83 / Biletix – 0216 556 98 00 / www.biletix.com

www.issanat.com.tr

https://www.youtube.com/user/ issanatsm/ / https://play.spotify.com/user/ issanat

https://www.facebook.com/ issanat/ https://twitter.com/issanat

https://www.instagram.com/ issanat