Eylül ayında birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapacak Cinemaximum, 13 Eylül haftası merak edilen filmleri sinemaseverlerle buluşuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası (Escape Room: Tournament of Champions), Baba (The Father), Belalı Karakol (Copshop), Patron Bebek 2: Aile Şirketi (The Boss Baby: Family Business), Kimetsu Orchestra Concert ve Amacı Olmayan Grup vizyona geliyor.

 

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyonlara getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi 13 Eylül haftasında da yerli ve yabancı farklı türlerden yapımları sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. Dramdan gerilime, komediden aksiyona, animasyondan konser gösterimine kadar pek çok yapımın vizyonda olacağı 13 Eylül haftası sinemaseverler merakla beklenen vizyondaki yerli ve yabancı yapımlarla bululaşacak. Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası (Escape Room: Tournament of Champions), Baba (The Father), Belalı Karakol (Copshop), Patron Bebek 2: Aile Şirketi (The Boss Baby: Family Business) ve Amacı Olmayan Grup filmlerinin yanı sıra Kimetsu Orchestra Concert konser gösteriminin de vizyonda olacağı 13 Eylül haftasının vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

 

13 Eylül haftası vizyonun öne çıkanları

 

Korku filmi izlemeyi sevenlerin merakla beklediği Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası (Escape Room: Tournament of Champions), kendilerini ölümcül bir labirentin içerisinde hapsedilmiş bir şekilde bulan altı kişinin hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. Filmde, altı kişinin istekleri dışında kendilerini bir labirentin içerisinde bulması sonrası içerideki diğer kişilerle ortak noktalarını keşfetmeleriyle ölümcül oyun farklı bir boyut kazanıyor.

Gerard Butler’ın başrolünde yer aldığı Belalı Karakol (Copshop), aksiyon tutkunlarını sinemaya çekecek. Film, küçük bir kasabadaki polis merkezinde; profesyonel bir katil olan Bob, akıllı çaylak polis Valere, iki yüzlü bir dolandırıcı olan Teddy ve ne zaman ne yapacağı belli olmayan psikopat tetikçi Anthony arasında yaşanan aksiyon dolu bir hikayeyi konu ediniyor.

Çocuklu ailelerin favorilerinden Patron Bebek yeni filmi Patron Bebek 2: Aile Şirketi (The Boss Baby: Family Business), yine beğenileri toplayacak gibi duruyor. İlk filmin merkezinde yer alan Tim ve Ted Templaton kardeşlerin birer yetişkin oldukları dönemi anlatan film, yetişkin yaşamı sırasında birbirinden uzaklaşan iki kardeşi yeniden bir araya getiren olayları konu ediniyor.

Dram tutkunlarının merakla beklediği Baba (The Father), Antony Hopkins gibi tecrübeli isimleri oyuncu kadrosunda bulunduruyor. Film, yaşı ilerlemesi ve kızı Anne'nin ısrarlarına rağmen tek başına yaşamakta direnen Anthony'nin, yaşlanma, demans gibi deneyimleri tecrübe edişini anlatıyor.

Sinemalara kahlaha tufanı getirecek olan yerli film Amacı Olmayan Grup, Ali Tanrıverdi yönetmenliğinde ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla izleyicilerle buluşuyor. Film, hayatta bir gayesi olmadan yaşayan Onur ile Sercan'ın, sosyal medya üzerinden açtıkları bir sayfayla değişen yaşamları konu ediniyor.