Haftanın öne çıkan önemli olaylarından sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanlarına kadar en çok merak edilenler Cengiz ile Ahtapot'ta masaya yatırıldı.

Semercioğlu, Kuruçeşme Açık Hava'daki Ebru Yaşar konseriyle ilgili "Bu hafta bir konsere gittim. Konserde ilginç bir şey vardı. Konserin bütün gelirleri Eskişehir'de bir orman kurmak için bağışlanacaktı. 6 konserin geliriyle Ebru Yaşar, Eskişehir'de bir ormanlık alan yapacakmış. Baştan sona izledim konseri. Çok eğlenceli ve tıklım tıklımdı." dedi.

Kuliste Yaşar ile bir sohbet gerçekleştiren Semercioğlu "Harikaydı konser Ebru. Tebrik ediyorum seni." dedi.  Konserle ilgili konuşan Yaşar "Katılım şahaneydi, herkese çok teşekkür ediyorum. 5-6 tane açık havamız var, Türkiye’yi gezeceğimiz. Bilet alan, gelen herkesle birlikte Eskişehir’de bir orman kuruyoruz. İnşallah çevremize, doğamıza bir nebze katkımız olursa ne mutlu bize. Çok güzel bir repertuar hazırlıyoruz ama ben girdiğim zaman ambiyansa göre ve kendi havama göre atmosfere uyum sağlayarak şekillenmeyi seviyorum. Sürprizlere açık bir sahne." ifadelerini kullandı.