Türk dizilerinin aranan simalarından biri olan Neslihan Atagül, başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel yaşamıyla da gündeme geliyor. Bir süredir ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu, magazin muhabirlerinin objektifine yakalandı. Geçtiğimiz gün yapımcı Erol Avcı ile Etiler’de bir mekanda toplantı yapan Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile aynı projede rol alacak. Dizi severler tarafından heyecanla beklenen proje için gün sayan Neslihan Atagül’ün yaklaşık 1 saat süren toplantıdan sonra yaptığı açıklamalar magazin gündemine bomba gibi düştü.

Eşiyle Aynı Projede Rol Alacak

Ekranların en sevilen isimlerinden Neslihan Atagül, yakında başlayacağı dizi projesi hakkında heyecanlı olduğunu söyledi. “Yakında başlayacağız gibi görünüyor, her şey yolunda” ifadelerini kullanan güzel oyuncu yeni başladığı yapımcılık kariyeri hakkında da güzel gittiğini vurguladı. Magazin muhabirlerinin yönelttiği “Eşinizle kamera karşısına geçmek sizi zorlayacak mı?” sorusuna çarpıcı yanıtlar veren ünlü oyuncu, eşi Kadir Doğulu’dan övgü dolu sözlerle bahsetti. “Hayır, bilakis çok konforlu olacağını düşünüyorum. Sonuçta eşimle oynayacağım.” diyen Atagül’ün proje için çok heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmadı.

“Onun Varlığı Muazzam Bir Hediye”

Haziran ayında 8. evlilik yıldönümünü kutlayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, magazin ve sosyal medya basınında örnek çift olarak gösteriliyor. Kadir Doğulu’nun yıldönümü için özel bir sürpriz yapıp yapmadığı sorusunu yanıtlayan Neslihan Atagül verdiği romantik yanıtla tüm dikkatleri üzerine çekti: “Kadir umarım hayatımda her zaman olur. Onun hayatımda varoluşu zaten benim için muazzam bir hediye...”

Geçtiğimiz aylarda ünlü çift ayrılık haberleri ile gündeme gelmiş ve hayranlarını endişelendirmişti. Sık sık boşanacakları yönünde iddialar ortaya atılırken Kadir Doğulu, magazin muhabirlerine verdiği “Hadi oradan!” yanıtıyla bu haberlerin asılsız olduğunu gözler önüne sermişti. Ayrıca ihanet iddiaları karşısında "Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım, ihanet ettim!" diyerek herkesi şaşırtmıştı.