Şimdiye dek şikayetçinin Jane Doe olarak anılan isimsiz biri olduğu söyleniyordu.


Ancak ABD merkezli web sitesi Puck, yasal belgelere atıfta bulunarak, isimsiz kişinin 47 yaşındaki aktris Angelina Jolie olduğunu ve Jolie’nin bir FBI ajanına, 2016 yılında Pitt’in kendisine ve oğulları Maddox’a fiziksel ve sözlü olarak saldırdığını söyledi.

Pitt’in avukatları ise yöneltilen tüm suçlamaları reddetti.

Times’ın haberine göre, Jolie’nin avukatları geçen hafta şikayetin değiştirilmiş bir versiyonunu sundular ve FBI ajanı ve Los Angeles’taki ABD avukatlık bürosunun ceza bölümü şefinin neden suçlamaları takip etmemeye karar verdiğini sordular.

FBI ajanının notlarına göre Pitt’in Jolie’yi omuzlarından yakaladığı ve “Bu aileyi mahvediyorsun” diye bağırdığı iddia edildi.

HEM FİZİKSEL HEM PSİKOLOJİK

Daha sonra, aynı uçuş sırasında, iddiaya göre başka bir fiziksel münakaşa meydana geldi ve Jolie yaralandığını söyledi; bunu doğrulamak için ajana dirseğinin bir fotoğrafını verdi. Başka bir kısımda da Jolie, Pitt’in üzerine bira döktüğünü söylüyor.

Pitt’in, Jolie ile tartışmasına müdahale etmeye çalışan 15 yaşındaki evlatlık çocukları Maddox’a vurduğu veya fiziksel olarak alıkoyduğu iddia ediliyor.

Pitt’in ekibi People dergisine, “Fiziksel istismar seviyesine ulaşmadı, kimse fiziksel olarak zarar görmedi. Çocuğunun yüzüne hiçbir şekilde vurmadı. Bunu yapmadı, bu konuda ısrarcıdır. Ellerini üzerine koydu, evet, çünkü çatışma kontrolden çıkıyordu.”

Pitt olaydan kısa bir süre sonra içkiyi bıraktığını açıkladı.

2005’te ilişkileri başlayan, 2019 yılında da boşanan “Brangelina”nın üçü evlatlık, üçü biyolojik altı çocukları bulunuyor.