Miray Daner ile ilişkisine son verdikten sonra aşk hayatında sessizliğe bürünen Kubilay Aka, mutluluğu sosyal medya fenomeni Danla Bilic'te buldu. Çektiği makyaj videoları ile ünlenen sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile oyuncu Kubilay Aka'nın aşkından ilk fotoğraf geldi.

Kış aylarına girerken magazinde yılın aşk bombası patladı. Oyuncu Kubilay Aka ile sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in sevgili oldukları ortaya çıktı. Oyuncu Miray Daner ile ilişkilerine son veren Kubilay Aka, uzun süredir sessiz olduğu aşk hayatını yeniden hareketlendirmiş oldu. Danla Bilic, YouTube'de yaptığı makyaj videoları yayınları ile tanınmıştı.

KUBİLAY AKA İLE DANLA BİLİC'TAN İLK FOTOĞRAF GELDİ


İki isimden ilk fotoğraf, geçtiğimiz akşam geldi. Şarkıcı Berkay Şahin'in konserine giden Kubilay Aka ile Danla Bilic, burada samimi görüntüler verdiler ve konsere de el ele gelmeyi seçtiler. O fotoğraflar, sosyal medyaya damga vurdu.

Öte yandan ünlü oyuncu Kubilay Aka'nın ismi daha önce de, Maske Kimsin Sen? adlı yarışmada da beraber yer aldığı oyuncu Aslı Bekiroğlu ile anılmış ancak bu aşk, ilişki iddiası daha sonra yalanlanmıştı.

İşte Kubilay Aka - Danla Bilic aşkını ilan eden o kalp emojili fotoğraf karesi!