Ünlü manken Ebru Şallı ile iş insanı Uğur Akkuş, iki yıllık birlikteliklerini 26 Eylül 2019'da Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen nikah töreniyle taçlandırmıştı. Youtube kanalı açan ve videolar paylaşan Ebru Şallı'nın kanalına eşi Uğur Akkuş konuk olmuş ve Şallı ile nasıl tanıştıklarını anlatmıştı.

Suudi Arabistan'ın Riyad çöllerinde olduğu sırada birden Ebru Şallı'nın sesini duyduğunu söyleyen Akkuş, "Gerçekten çöldeydim ama oraya büyük bir otel yapmışlardı, iş toplantısındaydım. O otelin spor salonuna indim. Koşu bandındayken bir kadın gördüm. Pilates yapıyor ama bir yerden de Türkçe konuşuyor birisi...

Kadının Türk olduğunu düşündüm. Yanına gidip 'Türk müsünüz?' diye sordum. Arap olduğunu öğrendim. Bana ekranı gösterip 'Bu Ebru Şallı, çok ünlü Türk sporcu' dedi. Ben de hemen internette Ebru'yu arattım" demişti.

Akkuş, "Ebru'nun bir sürü iş ile uğraştığını öğrenince ürünlerini bir çatı altında toplamak için teklifte bulundum. Çünkü 'Arabistan'ın çölünde bir kadın Ebru Şallı'yı tanıyorsa ben de ürünlerini satabilirim' diye düşündüm. Menajeriyle görüştük, Ebru ile de iki ay sonra tanışabildik. Ofise geldi, tırnaklar bembeyaz. En sevmediğim oje rengi, hiç bakmadım bile yüzüne. 'Bu ne ya! Biz buna yatırım mı yapacağız?' diye düşündüm. Tanıştıkça ne kadar çok iş odaklı olduğunu gördüm" ifadelerini kullanmıştı. 

Zaman geçtikçe Ebru Şallı'ya karşı bir şeyler hissetmeye başladığını söyleyen Akkuş, "Sabah-akşam yediğim yemeklerin resmini atıyorum, bilgi alıyorum. Sonra 'Sen bana yürüyor musun?' dedi. Yemeğe çıktık. Zamanla Ebru, bana şarkılar atmaya başladı. Tabii ben bu kadar ünlü olduğunu bilmiyorum. Konsere gidince ne kadar ünlü olduğunu öğrendim" demişti.

Akkuş ayrıca, "Aramızda evlilik muhabbeti hiç geçmedi. Öyle bir şey düşünmedik... Aşk olunca insan bir şey düşünemiyor. 'Kader' diye bir şey var. Allah yazmış, biz sadece oynuyoruz. Ben de çok şanslı bir adamım. Adım Uğur, Allah seni bana yazmış... Onun için beraberiz ve mutluyuz." şeklinde konuşmuştu.

Bir dönem evliliklerinde kriz yaşadıkları öne sürülen çiftten Ebru Şallı, evlilik yıl dönümüyle ilgili sosyal medya hesbaından bir paylaşım yaptı. Ünlü manken, bu özel günü Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.

45 yaşındaki Şallı, yayınladığı düğün fotoğraflarının altına; 'Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun.' notunu düştü.