Şiddet nedeniyle Survivor yarışmacısı Yunus Emre Özden'den şikayetçi olan sevgilisi Beria Gözen, şimdi de tehdit edildiği iddiasıyla karakola koştu.

tv100'den Barış Agil'in haberine göre Gözen şikayet dilekçesinde şu ifadeleri kullandı:
"Yukarıdaki bilgiler bana aittir ve doğrudur. 5271 sayılı CMK da belirlenen yasal haklarımı okudum, anladım ve bana sorulan sorular ile ilgili hür olarak ifademi vermek istiyorum" dedi ve ifadesinin alınmasına geçildi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Aile İçi Şiddet Suçları Soruşturma Bürosu'nun 30/09/2022 tarih ve 2022/107080 soruşturma numaralı evrakını okuyup bilgi sahibi oldum. 

Yunus Emre ÖZDEN benim eski sevgilimdir. Kendisinden bu gün Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığında kendisinden davacı ve şikayetçi oldum, savcılıkta vermiş olduğum ifadem aynen geçerlidir. 

Büronuza geldiğimde Yunus Emre beni kendi kullanmakta olduğu GSM numarasından benim kullandığım numarayı defaten aradı 

Ben bu aramaların bazısına dönüş yapmadım ancak ısrarla aramaya devam edince telefonu açtım. 

Yunus Emre bana 'beni niye şikayet ettin, neden adımı geçiriyorsun, senin geçmişini herkese paylaşacağım elimde ki videoları da paylaşacağım, sana neler yapacağım göreceksin bekle' dedi.

Bende kendisinde 'sen benden vicdan bekleme sen beni bu şekilde tehdit ettiğin için seni şikayet ettim' dedim telefon görüşmesini sonlandırdım. 

Emre'nin paylaşmakla tehdit ettiği videolar bende mevcut değildir, içerikli hakkında bilgim yoktur, bana sadece cinsel içerikli video olduğunu kendisini söylüyor 
 
Ancak ben şimdiye kadar bu şekilde bir video görmedim ve kendi rizam lle de çektirmedim. 

Yunus Emre'nin instagram isimli sosyal medyada kendi kullandığı y.emreozdenn kullanıcı isimli hesaptan benim kullandığım hesaba atmış olduğu mesajları rizaen size sunacağım. 
 
Bana tehdit ve hakaret içerikli mesajlar atan Yunus Emre ÖZDEN'den davacı ve şikayetçiyim. 

Söyleyeceklerim bunlardan ibarettir. CMK 234 maddesinde yazılı hususlar yerine getirildi. 

İfade sahibinin ifadesine ekleyecek başka bir husus olmadığını beyan etmesi üzerine bu ifade tutanağı düzenlenerek, hazır bulunanlarca okunup, doğruluğu anlaşıldıktan sonra taraflarca imza altına alındı. 

Geçtiğimiz aylarda da Özden tarafından darp edilmesiyle gündeme gelen Gözen'in, sevgilisi Survivor'a katılacağı için şikayetini geri çektiği öğrenildi.