Mihriman Hurmacı, eşi Özer Hurmacı'nın astroloji haritasına bakarak kendisini aldattığını düşündüğü için konuyu Özer Hurmacı ile konuştu. İkili arasında çıkan tartışmanın ardından Özer Hurmacı "Astroloji haritasına baktırıp onu aldattığımı söylüyor" iddiasıyla eşi Mihriban Hurmacı'ya boşanma davası açmıştı. İkili arasında yıllardır süren boşanma davası bugün sona erdi.

Şu anda Bursaspor forması giyen 36 yaşındaki Özer Hurmacı ile Mihriban Hurmacı'nın 7 yıllık evliliği bitti. Mahkemenin verdiği kararın ardından çocukların velayeti Mihriban Hurmacı'da kalacak. 

AYLIK 55 BİN LİRA NAFAKA VERECEK

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Yaklaşık 1.5 yıldır devam eden çekişmeli boşanma davasında taraflar anlaşma sağladı. Futbolcu ve eşi anlaşmalı boşanırken çocuklarının velayetinin ortak velayet olmasına, Özer Hurmacı'nın çocukları için aylık 35 bin lira, eski eşine ise 20 bin lira nafaka ödemesine karar verildi. Ünlü futbolcu, ayrıca Mihriban Hurmacı'ya 250 bin lira maddi tazminat ödeyecek. 

Dün görülen davaya, Özer Hurmacı avukatı Esennur Ezgi ile Mihriban Hurmacı da avukatıyla katıldı. Mihriban Hanım, manevi tazminat ve ziynet eşyası talebinin olmadığını beyan etti. 

"ZORLU BİR SÜREÇTİ"

İstanbul 15. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya, karşılıklı şikayetçi oldukları için "müşteki-sanık" sıfatı bulunan Mihriban Hurmacı ve Özer Hurmacı avukatlarıyla katıldılar. Özer Hurmacı kimlik sorgusunda, 3 çocuklu olduğunu ve boşanma arifesinde olduğunu belirterek "17 sene futbol oynadım. Evim var. Yine bana ait, eşimin yaşadığı ev var. 5 tane gayrimenkulum var" dedi. Mihriban Hurmacı ise "Ev bana ait" diyerek itirazda bulundu. Mihriban Hurmacı ise çalışmadığını belirterek "Anneyim ben çalışmıyorum. Kendi evimde oturuyorum. Aylık gelirim yok" diye konuştu.

Duruşma çıkışı Özer Hurmacı, "Ortak velayet kararı verildi. Çocuklar annelerinde yaşayacak. Anlaştık, boşandık" dedi. Özer Hurmacı'nın avukatı Esennur Ezgi, dava sürecinin yaklaşık 1.5 yıldır devam ettiğini belirterek, ''Zorlu bir süreçti. Dava çekişmeli devam ederken anlaşmalı olarak sonlandırdık. Her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.

"TELEFONLA YÜZÜME VURDU"

İkili arasında Mayıs ayında görülen davada Mihriban Hurmacı, Özer Hurmacı'nın kendisine şiddet uyguladığını söyleyerek ""O gün telefon ekranına başka kadından mesajlar düştü. Telefonu açtım ve yanına gittim. Bunu açıkla dedim. Beni aldattığı ortada 'Sen kimsin' deyip küfretti. Beni itti telefonla yüzüme vurmaya başladı. Her yanım kanadı. Bana 'Zombiye benziyorsun git yüzünü yıka' dedi. Ben çığlık atınca eliyle ağzımı kapattı. Beni sıkı tuttu bağırdığım için. Çocukları görünce bıraktı. Telefonu alıp tuvalete kaçtı. Ben de jandarmaya gittim" dedi. Özer Hurmacı'yı tehdit etmediğini belirten Mihriban Hurmacı, "Özer Hurmacı'daki yaralanmaları hatırlamıyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

Özer Hurmacı söz konusu iddialara gülerek cevap vermiş ve şiddet iddialarını yalanlamıştı.