Fenomen Selin Ciğerci ile eski futbolcu Gökhan Çıra, uzun yıllar süren birlikteliklerinin ardından geçtiğimiz yıl boşanmıştı.

İki kez evlenen ancak evliliklerini yürütemeyen çift, "İki kez denedik, olmadı." sözleriyle kendilerine saygı gösterilmesini istemişti.

Boşanmanın ardından Sedef Bekiroğlu ile yepyeni bir aşka yelken açan Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile ilişkisine dair çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

"9 sene boyunca onu hiç aldatmadım. Aldattıktan sonra da ona ben seni aldattım, yarın boşanmamız gerekiyor dedim" sözleriyle Ciğerci'yi aldattığını itiraf eden Çıra, tartışmalara sebep olmuştu.

Gökhan Çıra'nın geçtiğimiz günlerde esmer bir kadına evlilik teklifi ettiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüş, hatta bununla ilgili bir fotoğraf sosyal medyada yayılmıştı.

Çıra tüm bunların ardından birkaç gün önce gizemli sevgilisine evlilik teklifi ettiğini bu fotoğrafla duyurmuştu.

Gökhan Çıra dün baba olduğunu açıklayarak herkesi şoke etti. 

Bebeğin annesi kim diye merak edilirken gelen haberler ağızları açık bıraktı.

Gizli Kalmasın'ın haberine göre; Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra evli oldukları dönemde Kıbrıs'a gidip taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak istemişler. Doğan bebek taşıyıcı annedenmiş.

Selin Ciğerci bu habere önce "Pes" diyerek tepki göstermişti. Sonrasında ise Gökhan Çıra'nın bebeğini sosyal medyadan takip etmesi bu iddiaları güçlendirdi.