TikTok fenomeni olan 24 yaşındaki Amerikalı ana sınıfı öğretmeni, paylaştığı videoyla tüm erkeklerden evlilik teklifi almayı başardı. Sarışın öğretmen, üç yılı aşkın süredir partnersiz olduğunu takipçileriyle paylaştı. Mini eteği ve dekolteli kıyafetleriyle okulda videolar paylaşan öğretmen, dikkatleri üzerine çekti. 

O VİDEO SAYISIZ EVLİLİK TEKLİFİ GETİRDİ

Renkli alfabelerin bulunduğu ana sınıfınta masasında oturarak video çeken öğretmen, videoda göğüs dekoltesi vermeyi ihmal etmedi. Takipçilerine uzun süredir bekar olduğunu söyleyen öğretmen, "Meslektaşlarımın çoğu benim... neredeyse 3,5 yıldır bekar olduğuma inanmıyor" dedi. O videonun ardından 24 yaşındaki öğretmene sayısız evlilik teklifi geldi. 

SADECE 2 KRİTERİ VAR

Aynı zamanda OnlyFans modelliği yapan 24 yaşındaki ana sınıfı öğretmeni, beğendiği erkek modelini de takipçileriyle paylaştı. Genç öğretmen evleneceği kişinin kriterlerinden bahsederken en çok kahve ve çocuk üzerinde durdu. Ana sınıfı öğretmeni, "Kahveye ve çocuklarla arası iyi olan erkeklere zaafım var" sözleriyle birçok erkeği büyüledi.