Doğal olarak büyük göğüslere sahip olan TikToker Chioma, görünüşü kucakladığını ve her kadının kendi bedeninde mutlu olması gerektiğini savunuyor. TikTok’tan sıklıkla beden pozitifliğine ilişkin paylaşımlar yapan Chioma, büyük göğüsleri nedeniyle kendisini eleştirenlere aldırış etmediğini dile getirdi. Sosyal medyadan hakkında yapılan olumsuz eleştirilere özgüvenli bir şekilde cevap verdi.



“BU BENİ İLGİLENDİRİYOR”
 


Sosyal medya kullanıcılarının kendisini kıyafet seçimlerinden dolayı eleştirdiğini ifade eden Chioma, “Sosyal medyadan ‘Dikkat çekici giyinmemelisin’ yorumunu alıyorum. Kıyafetlerime karışıyorlar.Bu beni ilgilendiriyor. Kimsenin bana acımasına veya sağlığım için endişelenmesine ihtiyacım yok. Toplumsal normlarla ilgilenmiyorum. Kendimi seviyorum ve etrafımda beni seven insanlar var. Onlar benim için çok yeterli. Şu anda dünyada çok fazla ciddi mesela var. Endişelerinizi ve iyi niyetlerinizi onlara saklayın” dedi.


Sosyal medya kullanıcılarının büyük bölümü fenomen ismi cesareti ve özgüveninden dolayı övdü. Chioma’nın kendisine ilham olduğunu ifade eden bir sosyal medya kullanıcısı, “Kendimi sevmeyi senin sayende öğrendim” yorumunu yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Ne kadar özgüvenli duruyorsun” yorumunu ekledi.