TikTok isimli sosyal medya platformlarından paylaştığı videolar ile tüm Türkiye’nin tanıdığı isimlerden biri haline dönüşen Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç, Antalya’da bulunan standında çektiği bir videoyu da paylaştı. Kısa süre içerisinde sosyal medya kullanıcılarının gündemine oturan Çılgın Dondurmacı’nın paylaşımına gelen yorumlar ise, son derece ilgi çekiciydi.

Bilindiği üzere, TikTok’tan paylaştığı videolarının ardından Instagram ve YouTube gibi sosyal medya platformlarında da ünlenen Çılgın Dondurmacı, kendi şarkılarını çıkarmış ve bu şarkılarda müşterileriyle dans etmeye başlamıştı. Dünyanın pek çok yerinde tanınan işletmecilerden biri haline gelen Çılgın Dondurmacı’nın kendine has tarzı ilk başta çok beğenildi. Dans ettiği müşterilerinin hep kadın olması sebebiyle şimdilerde eleştirilmeye başlanan Çılgın Dondurmacı’dan sarışın bir güzelle bir dans daha geldi.

 

ÇILGIN DONDURMACI’NIN PAYLAŞIMI OLAY YARATTI


Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından bir paylaşım daha gerçekleştiren Çılgın Dondurmacı, Instagram’ından yaptığı paylaşımda göğüslerinin estetik olduğu iddia edilen sarışın müşterisi ile dans ederken görüntülendi. Büyük göğüsleri ile sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken sarışın kadın, figürleriyle sosyal medya kullanıcılarının gündemine oturdu.

Giydiği çiçekli takımı ile sosyal medya kullanıcılarının beğenisini toplayan sarışın kadının Mehmet Dinç ile yaptığı figürler ise, eleştirildi. Pek çok sosyal medya kullanıcısı gizemli kadının adını merak ederken; videoya sadece 22 saat içerisinde 9 bin 923 beğeni ve yüzlerce yorum geldi.

 

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI TEPKİ YAĞDIRDI


Öte yandan sosyal medya kullanıcılarının hepsi gizemli sarışın ve Çılgın Dondurmacı’nın dans figürlerini beğenmedi. Özellikle Arapça yorumlar aldığı görülen Çılgın Dondurmacı’nın son paylaşımına çok sayıda Türk takipçisi de yorum yaptı. Türk takipçileri genellikle tepki gösterdi.

Çılgın Dondurmacı’nın sürekli olarak kadınlarla dans etmesine tepki gösteren Türk takipçileri, aynı zamanda gizemli sarışının açık giyinmesini de mevsim koşullarıyla bağdaştıramadı. Çılgın Dondurmacı’ya gelen yorumlar içerisinde ise; “Dondurmacı mı pavyoncu mu belli değil”, “Öbür tarafta da ikinizi de oynatacaklar”, “Bu kız üşümüyor mu burası neresi sıcak hava öyle?” ve “Soyunan soluğu dondurmacıda alıyor” gibi yorumlar dikkat çekti.