Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu  Haber Bahane programının bu haftali konuğu Türk müziğinin sevilen sanatçılarından Emel Müftüoğlu oldu. Çok yaramaz bir çocuk olduğundan bahseden Müftüoğlu, öfke kontrolü olmadığı için yaşadıklarından bahsetti.
111
 

Çok yaramaz ve hareketli bir çocuk olduğundan bahseden Emel Müftüoğlu, "Bir ailenin başına gelebilecek en korkunç çocuktum. Bir saniyesi aksiyonsuz geçmeyen bir çocuktum." ifadelerini kullandı.
211
Aldatılan, öfkeli nişanlıdan şaşırtan hareket!
Cinsel istekle dolup taşacaksınız!
Kardeşlerim 78. bölüm izle
Gönül Dağı 85. bölüm izle

Müftüoğlu "Babam 'bu kızı bir yere bağlasak bütün şehrin elektriğini karşılar bu enerjiyle' diyordu. Annem dünyanın en şahane kadınıydı. Çok zarif ve düşünceli bir kadındı ama ben gelirim diye annemi bir yere çağırmazlardı. Korkunçtum..." dedi.
Bir dönem sürekli karakolluk olduğunu anlatan Müftüoğlu, "İstanbul'a gelerek evlendiğim dönem biraz dinginledim. Eşim stajyer avukattı ve iki sene boyunca her gün beni karakollardan topluyordu." diye konuştu.


"Hayatımda haksız hiçbir şey yapmadım" diyen Müftüoğlu "Tepkilerim çok yüksekti. 1. Levent'te arabayla giderken park eden bir araba hiç aynasına bakmadan bana çarpacaktı. İki tane hanımdı ve kibarca inerek 'Ne oldu dikkatli olur, bir dahaki sefer bu kadar şanslı olmayabilirsiniz' dedim." ifadelerini kullandı.



Sözlerini sürdüren Müftüoğlu "Ne var bunda? Ben sadece bunu söyleyip araba giderken kadının bana küfür ettiğini duydum. Tekrar döndüm ve kadıın arabasının camını açmasını istedim. Sonra da saçından tutarak camdan çıkardım. Çok korkunç şeyler yapıyordum." dedi. 


İtiraflarını sürdüren Müftüoğlu "Şu an bunları konuşurken çok utanıyorum. Öfke kontrolüyle ilgili problemlerim vardı. Yolda giderken biri kazayla bana laf attığında karakolluk oluyorduk. Benim öfke kontrolümü sağlayan kişi Sezen Aksu'dur." diye konuştu.


Sezen Aksu'yla ilgili şarkıcı "O benim hayatımı değiştirdi. Müthiş kıskanç bir insandım. Bir insanın başına gelebilecek en korkunç şey; bir şeyi unutmamak ve kıskanç olmak. Kıskançlık insanı tüketir ve hasta eder." sözlerine yer verdi. 


Sezen Aksu'yu Sertap Erener'den kıskandığını söyleyen Emel Müftüoğlu, "Onlara şarkı vermek istediğinde kıskandığım için sen o şarkıyı daha iyi okursun verme derdim." dedi.

"Korkunç kıskanç bir insandım" diyen Müftüoğlu "Sertap Erener'in sesini kıskandığım için ona kezzaplı ada çayı tavsiye etmiştim. Ses telleri zarar görsün diye." diye konuştu.

Konuşmasının sonunda Müftüoğlu "35 yaşıma kadar öyle bir insandım. Kendimi eğitmeye devam ediyorum. Allah'ım içimde gram kötülük kalmasın diye yalvarıyorum" dedi.